NOTÍCIES

NOMÉS DURANT AQUEST MES EN ELS PRODUCTES DE 
COCO UN 10% DE DECOMPTE

Alguns dels beneficis de coco són:

  • Nutreix la pell i el cabell.
  • Mineralitza els ossos gracies al ferro, potasi i les sals minerals.
  • Aporta vit. E, un agent antioxidant.
  • L'aigua de coco es molt isotònica, perfecte per despres de fer esport.
  • L'oli aporta beneficis per la memoria i desordres neurologics.

NOVETAT:

Noves cerveses Cesc, produides a Bacelona al barri poblenou son cerveses d'alta fermentació, ecològiques i de preximitat. Les seves varietatas són:

-XESCA: oca escuma blanca però persistent. Aroma a cereal i lleuger a llúpol herbal-floral. Entrada sedosa. Gust a llúpol acompanyat de molt cos, poc amarga, final aspre i sec. Postgust fresc a llúpol.
-MARION: olor rogent tèrbol sense escuma i amb molt poc carbònic. Aromes torrefactes. Sabor maltós dolç amb notes torrades i caramel. Molt untuosa i sense presència de llúpol. Final refrescant tot i la untuositat.
-JÚLIA:Cervesa torrada de color marró tèrbol. Destaca pel seu aroma a cafè. Cos lleuger i amb poca amargor. Molt poca presència de carbònic.

NOVETAT:

Nous olis Almazara de Lubrín, fets a Almería i amb més de 30 anys d'experiencia produeixen un oli d'oliva verge extra de molta qualitat.

www.almazaradelubrin.com

PRODUCTE DEL MES: EL SEITÀ

Substitud de la carn per l'alt contingut en proteïnes i pel seu ús similar gràcies al color, textura, sabor i consistència. Prové del gluten del blat, amb salsa de soja i alga kombu. Te origen en els monjos budistes de la xina. No te greixos saturats ni colesterol.

Aquest dissabte dia 2 d'abril a partir de les 17:00 farem la festa d'inauguració de la nostra botiga. Hi haurà pica-pica i podreu tastar molts dels nostres productes. Hi està tothom convidat, us hi esperem!

Este sábado día 2 de abril a partir de las 17:00 haremos la fiesta de inauguración de nuestra tienda. Haremos un pica-pica y podréis degustar muchos de nuestros productos. Todos estáis invitados,os esperamos!

Degustació de iogurts de soja Sojade aquest dijous dia 31 de març a la nostra botiga.

 

 

 

 

 

 

Degustación de yogures de soja Sojade este jueves dis 31 de marzo en nuestra tienda.